EVENIMENTE

3 martie 2017

Sâmbătă, 28 ianuarie, am avut plăcerea să fim alături de dl. Radu Nechita, licenţiat LIFO® şi Human Synergistics®, trainer în cadrul companiei Mentor Training. Scopul cursului, care  avut loc la Centrul de Afaceri Ideo din Valea Lupului, a fost dezvoltarea de cunoştinţe, abilităţi şi de atitudine profesională în comunicarea cu pacienţii, a membrilor echipei CardioDent Iaşi. A fost un training folositor, în cadrul căruia am experimentat diverse situaţii cu care ne confruntăm în practica de zi cu zi şi am învăţat să le gestionam corespunzător, cu ajutorul aplicaţiilor practice: exerciţii, studii de caz, role play-uri, jocuri, cu participarea activă a trainerului, ceea ce a dus la înţelegerea şi însuşirea cu uşurinţă a informaţiei.

Postat in Evenimente
1 februarie 2016

Devenind tot mai populare, implanturile dentare sunt o soluţie excepţională de tratament al edentaţiei (pierderii dinţilor), totale sau parţiale. Protetica pe implanturi (aplicarea unor coroane dentare artificiale pe implanturi, după osteointegrarea acestora) este în acest moment una dintre cele mai dinamice şi mai inovatoare ramuri ale stomatologiei moderne. Actualizat, deschis şi dornic de a-şi împărtăşi secretele, domnul dr. Dragoş Smărăndescu, asistent universitar la Facultatea de Medicină Dentară a UMF „Carol Davila” din Bucureşti, a fost gazda noastră de o zi la sediul AMSPPR Iaşi. Partea teoretică a cursului s-a desfăşurat în cursul dimineţii, iar după prânz cunoştinţele teoretice au fost utilizate practic în partea de hands-on.

Postat in Evenimente
9 noiembrie 2015

Chiar dacă este ora 21:00 şi a fost o zi extrem de încărcată, suntem interesaţi să ne aprofundam cunoştinţele de realizare şi interpretare a tomografiilor computerizate (CT). Prin bunavoinţa d-lui Ionuţ Zaharia, coordonator Edenta, am explorat limitele acestei investigaţii care completează arsenalul radiologiei dentare moderne.CT-ul  a început să fie folosit din ce în ce mai mult şi în stomatologie, devenind în acest moment indispensabil înainte şi după aplicarea implanturilor dentare, dar şi în alte situaţii clinice în care diagnosticul este dificil de trasat.

Postat in Evenimente
Sună acum pentru o programare!
Vrei să te contactăm noi?
Lasă-ne adresa de e-mail 
TRIMITE

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!
Sună la 0232 26 10 10
close-link
CardioDent

CardioDent