Implantologie

Implantologia este o ramură relativ nouă a stomatologiei, care revoluţionat viziunea asupra metodelor  de înlocuire a dinților absenți. Dacă în urmă cu câțiva ani acest lucru părea de neconceput, în zilele noastre, aplicarea implanturilor dentare a devenit o practică obișnuită.

 

Experiența căpătată în timp de chirurgii din echipa noastră, specializările în străinătate și utilizarea celor mai bune materiale, fac din CardioDent un centru de excelență în implantologie.

 

Totul fără durere

 

În ceea ce priveşte prevenirea durerii, pacienţii noştri au răspândit impresii lauditive la adresa clinicii, întrucât medicii specialişti îi asigură de o îngrijire profesională de o maximă eficienţă, reuşind, cu fineţe, să execute procedurile dentare în lipsa durerii.

 

Pentru cazuri speciale,vizând pacienți anxioși sau cu afecțiuni generale complexe, avem posibilitatea de a opera sub anestezie generală sau inhalosedare, în funcție de amploarea intervenției chirurgicale și de opțiunea pacientului. Pe lângă medicul specialist anestezist, în cazul intervențiilor destinate pacienților cu afecțiuni cardiovasculare, se face monitorizarea acestora de către medicul specialist cardiolog, pe întreaga durată a operației. 

 

În toate situațiile, pacientul își poate relua activitățile obișnuite de a doua zi!

APARATURĂ DE ULTIMĂ
GENERAȚIE

 

FĂRĂ
DURERE

 

IGIENĂ ȘI STERILIZARE
IMPECABILĂ

 

PREȚURI ÎNCEPÂND CU 1300 LEI

 

Este Timpul Să Arăți Și Să Te Simți Minunat Din Nou!

E-book-ul tău GRAUIT este aici!


INFORMAȚII DESPRE MANOPERE
Implantul dentar
Lifting-ul sinusal
Adiţia osoasă
Info: 0232 26 10 10 sau 0756 26 10 10

 Sună acum pentru o programare!
Vrei să te contactăm noi?
Lasă-ne adresa de e-mail 
TRIMITE

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!
Sună la 0232 26 10 10
close-link
CardioDent

CardioDent