Istoria cardiodent


harta cardiodent 1În august 2011, a fost inaugurat Centrul Medical CardioDent, situat în noua zonă rezidenţială a Iasului, în imediata apropiere a drumului european E85, calea principală de acces în oraş. Astfel, clinica este usor accesibilă atât ieşenilor, cât şi persoanelor care vin în Iaşi cu autoturismul (puncte de reper: Popas Păcurari, Ideo).

 

Clinica functionează într-un spaţiu amenajat elegant, format din două cabinete de medicină dentară şi unul de cardiologie, un laborator de radiologie dentară digitală, o cameră de sterilizare şi o sala de aşteptare spaţioasă şi primitoare. Aparatura de ultimă generaţie ne permite o diagnosticare neinvazivă rapidă si precisă, precum şi manopere medicale moderne, fără durere.

 

Echipa medicală este formată în spiritul multidisciplinarităţii şi cuprinde şase medici dentişti, un medic specialist în Chirurgie orală, cu competenţă în Implantologie, un medic specialist ortodont, un medic specialist cardiolog, un medic specialist anesteziolog colaborator şi trei asistente medicale. Cu ajutorul tehnologiilor de care dispunem, această echipă acordă o gamă completă de tratamente stomatologice complexe, incluzand: intervenţii chirugicale maxilo-faciale, sub inhalosedare sau anestezie generală, ortodonţie, inserare de implanturi dentare, estetică şi cosmetică dentară, radiologie dentară.

 

 

Unul dintre conceptele de bază ale CardioDent a fost şi rămâne conectarea a două domenii medicale interdependente, cardiologia şi stomatologia, tinându-se cont de faptul că afecţiunile cardiovasculare sunt principalii factori de morbiditate şi mortalitate în populaţia generală, iar afecţiunile stomatologice pot declanşa. dar şi agrava aceste boli, lucru deja demonstrat ştiinţific. Astfel, din acest punct de vedere, suntem singura clinică din Iaşi, şi printre puţinele din România care pot  efectua tratamente stomatologice sigure, sub supravegherea cardiologului, în beneficiul pacienţilor cu afecţiuni cardiovasculare, indiferent de vârsta acestora.

 

În februarie 2015, a fost deschis un nou amplasament, de data aceasta, axat exclusiv pe acordarea de servicii stomatologice. Centrul medical este extrem de accesibil, cabinetul fiind situat la Rond Păcurari si deservind astfel cartierele Păcurari, Canta sau Rediu. Staţia de autobuz se află la circa 30 de metri de cabinet, ceea ce facilitează accesul pacientilor din întreg orasul Iaşi, dar şi celor care vin în Iaşi pe drumul european E85. Cabinetul functionează atât ca triaj, cât şi pentru rezolvarea cazurilor simple, în timp ce intervenţiile de amploare sunt rezervate clinicii din Valea Lupului.

 

Un aport important în dezvoltarea CardioDent a fost reprezentat de implementarea a două proiecte europene pentru dotare cu aparatură medicală de top (2011 si 2014), în valoare totală de 157.500 de euro. Aşadar, dispunem în acest moment de toate facilităţile pe care le poate oferi o clinică stomatologică şi cardiologică de prestigiu din Europa, printre care: radiologie dentară digitală, laser dentar, unit inhalosedare, sistem fiziodispenser pentru implantologie, ecocardiograf Doppler color, sistem testare la efort, monitorizare holter şi abpm, sistem de albire laser Beyond şi, nu în ultimul rând, sterilizare germană Melag.

 

Amplasat in mijlocul unei grădini, înconjurat de copaci şi de flori, ocrotit de tumultul orasului, CardioDent este locul ideal, pentru a beneficia de tratamente într-un cadru relaxant şi primitor.

Sună acum pentru o programare!
Vrei să te contactăm noi?
Lasă-ne adresa de e-mail 
TRIMITE

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!
Sună la 0232 26 10 10
close-link
CardioDent

CardioDent