Proiect European 2014 – 2015

Proiect European: “DEZVOLTAREA ȘI DIVERSIFICAREA SERVICIILOR MEDICALE PRIN ACHIZIȚIA DE APARATURĂ DE SPECIALITATE DE CĂTRE CENTRUL MEDICAL CARDIODENT, SAT VALEA LUPULUI, JUDEȚUL IAȘI
  • Finanțarea proiectului menționat s-a facut de către PNDR prin GAL Rediu-Prajeni, Președinte dl. Cristian Rimbu, primar al comunei Movileni.
  • Proiectul a fost conceput de dr. Untu Codrin, administrator, manager și medic primar stomatolog în cadrul Centrul Medical CardioDent S.R.L. și implementat de S.C. European Project Consulting S.R.L. din Iași, Director d-na ing. Aurora Matei.
  • Valoarea totală a proiectului: 58.567 euro, din care 40.996 euro contribuție publică și 17.571 euro cofinanțarea Centrului Medical CardioDent.
  • Perioada de implementare: 29.05.2014 – 29.05.2015.
  • Prin implementarea proiectului s-a completat aparatura achiziționata prin primul proiect cu cele mai moderne echipamente prezente pe piață și s-au moderinzat uniturile dentare existente, prin dotarea lor cu sisteme de iluminare cu fibră optica și inlocuirea micromotoarelor pe bază de aer comprimat cu micromotoare electrice, mult mai precise.
  • Prin acest proiect ne-am dotat cu următoarele:
    • lampă albire dentară, motor cu fiziodispenser – echipament pentru implantologie, piesă unghi pentru fiziodispenser, piesă dreaptă pentru fiziodispenser, trusă pentru implantologie, cheie dinamometrică și surubelniță pentru implantologie, sistem de obturație radiculară prin tehnica la cald, sistem automat pentru întreținerea pieselor de mână, aparat inhalosedare, kit reanimare, senzor radiologic digital, suport senzor digital, micromotor electric pentru unitul dentar A-DEC, piesă unghi pentru micromotor electric, piesă unghi cu multiplicare, kit lumină pentru uniturile A-DEC, turbină cu LED, set luxatoare, instrument pentru condensarea compozitelor, set fotografie dentară, contrastoare pentru fotografia dentară, set oglinzi din rodiu pentru fotografia dentară, set oglinzi din oțel pentru fotografie intraorală, trusă cleme digă, măsuță vibratorie, lampă LED pentru lupe dentare, defibrilator automat, notebook, sistem de testare la efort, spirometru.
Sună acum pentru o programare!
Vrei să te contactăm noi?
Lasă-ne adresa de e-mail 
TRIMITE

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!
Sună la 0232 26 10 10
close-link
CardioDent

CardioDent