Festivitate de deschidere a noii locații CardioDent, cu ocazia împlinirii a 13 ani de activitate

2447

Am marcat împlinirea a 13 ani de activitate CardioDent într-un mod inedit, gândit în folosul pacienților, al celor care de-a lungul anilor ne-au acordat toată încrederea lor, și anume, ne-am mutat activitatea într-o nouă locație, mult mai modernă. Astfel, trecem de la 2 la 5 cabinete, toate dotate cu aparatură de ultimă generație, cu scopul de a putea acoperi cu succes toate necesitățile de tratament ale ieșenilor, dar și a pacienților din întreaga țară și din străinătate.

„Am bucuria de a vă anunța că ne-am mutat activitatea într-o nouă locație, mai modernă, cu un număr mai mare de cabinete dotate cu aparatură de ultimă generație, pentru a reuși astfel să deservim mai mulți pacienți și să acoperim cu succes toate necesitățile de tratament ale acestora, oferind soluții personalizate de tratament stomatologic, printr-o abordare multidisciplinară.” – Dr. Codrin Untu, Medic Stomatolog & fondatorul Centrului Medical CardioDent.

Festivitatea de deschidere a noii locații a avut loc vineri, 29 iulie 2022, în cadrul Complexului Sedeș din Valea Lupului, situat pe Stradela I.P. Culianu nr. 43, noua locație a clinicii. Am sărbătorit în familie, în familia CardioDent, așa cum o facem de 13 ani cu ocazia fiecărui eveniment important pentru membrii echipei noastre.

Mulțumim tuturor celor care ne-au încântat cu prezența, mulțumim tuturor colegilor, colaboratorilor și, nu în ultimul rând, mulțumim pacienților pentru că ne aleg să le redăm bucuria de a avea o dantură sănătoasă.

Reamintim faptul că în cadrul clinicii CardioDent pacienții pot beneficia de servicii stomatologice prin CAS, acestea fiind gratuite pentru copii și gratuite/parțial decontate pentru adulți, în limita plafonului lunar disponibil.

În plus, datorită faptului că echipa noastră este formată din medici dedicaţi fiecărei specialităţi stomatologice, pacienţii îşi pot rezolva în cadrul clinicii CardioDent toate problemele dentare în perioade scurte de timp, în deplin confort şi siguranţă.

Vă așteptăm cu drag și cu soluții personalizate în noua noastră locație, unde toți membrii familiei, de la mic la mare, pot beneficia de servicii stomatologice de calitate, la prețuri accesibile.