Protetică

Suntem specializați în lucrări protetice de mare complexitate, capabile să reabiliteaze  din punct de vedere funcțional și estetic întreaga dantură. Acest lucru este posibil, deoarece acordăm fiecărui caz atenție maximă, folosim materiale  de cea mai bună calitate și aplicăm cele mai noi cunoștințe în domeniul nostru. Un alt factor de succes este lucrul în echipă, mai mult decât atât, asigurarea că fiecare dintre noi este supra-specializat în aria sa de interes sporeşte rezultatele clinicii şi mulţumirea pacienţilor noştri.

 

Avem o colaborare strânsă cu echipe de tehnicieni de top și  întotdeauna acordăm o atenție specială dorințelor pacienților noștri.
De la prima consultație, vă vom îndruma corect, oferindu-vă cu plăcere cele mai bune sfaturi și toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face alegerea optimă.

 

Scopul nostru este acela de a vă restabili integritatea dentară, oferindu-vă în același timp un zâmbet plin de încredere, precum și bucuria de a duce o viață sănătoasă, fără inhibiții și restricții. 

 

Protetica dentară este o ramură  importantă a stomatologiei și se ocupă cu reconstrucția danturii prin lucrări protetice. Acestea pot fi fixe sau mobile și pot înlocui unul sau mai mulți dinți, iar în acest sens dispunem de o mare varietate de materiale din care putem configura lucrările dentare.

 

În acord cu standardele internaționale de calitate,  coroanele dentare pe care le recomandăm sunt cele din  zirconiu integral, pentru zonele laterale ale arcadelor dentare, și din porțelan (ceramică) pe suport din zirconiu pentru zonele frontale, unde avem nevoie de o estetică excepțională.

MATERIALE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

GARANȚIE DE PÂNĂ LA 5 ANI

LABORATOR DIGITALIZAT

PREȚURI ÎNCEPÂND CU 500 LEI

 

 

 

INFORMAȚII DESPRE PROTETICĂ
Coroanele dentare din zirconiu integral
Coroanele dentare din porțelan (ceramică) pe suport din zirconiu
Coroanele dentare integral ceramice
Coroanele dentare din ceramică pe suport metalic
Coroane pe implant
Fațetele ceramice

 

Protezele mobilizabile parțiale refac morfologia dentară în cadrul edentațiilor avansate, atunci când lipsesc mai mult de cinci dinți, când poziția dinților rămați nu permite o protezare fixă și atunci când nu există posibilitatea inserării de implanturi.

 

Proteza parțială elastică
Proteza scheletată

Protezele totale sunt indicate atunci când pe arcadă nu mai exista niciun dinte, fiind vorba de o edentație totală. Pentru astfel de cazuri oferim pacienților noștri ca soluții de tratament:

Supraprotezarea pe implanturi
Proteza totală acrilică
Info: 0232 26 10 10 sau 0756 26 10 10

 Sună acum pentru o programare!
Vrei să te contactăm noi?
Lasă-ne adresa de e-mail 
TRIMITE

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!
Sună la 0232 26 10 10
close-link
CardioDent

CardioDent