Chirurgie orală

Chirurgia orală vine în ajutorul pacientilor la care terapia conservatoare eşuează:

IMPLANTOLOGIA

 Este indicată la pacienţii parţial edentaţi care nu doresc includerea dinţilor restanţi în lucrari protetice sau în cazul pacienţilor parţial sau total edentaţi care nu doresc protezarea mobilă

CHIRURGIE ENDODONTICĂ

Este indicată, atunci când prin tratamentul de canal conservativ (endodontic) nu se poate permeabiliza şi steriliza canalul radicular sau atunci când nu se poate practica sigilarea apexului dentar.

CHIRURGIA PARODONTALĂ

Este etapa următoare tratamentului parodontal neinvaziv, atunci când acesta nu poate elimina factorul bacterian etiologic.

Principiile de bază în chirurgia orală sunt asepsia şi antisepsia, reducerea invazivităţii, folosirea preponderentă a materialului autolog (os propriu), confortul intraoperator al pacientului, asigurat prin premedicaţia analgezică, antiinflamatoare şi anxiolitică şi o tehnică anestezică eficientă pe durata întregii intervenţii.

 

În ceea ce priveşte prevenirea durerii, în timpul şi după intervenţia chirurgicală, clinica noastră are posibilitatea de a oferi anestezie generală sau inhalosedare, în funcţie de amploarea intervenţiei chirurgicale şi de opţiunea pacientului. Pe lângă prezenţa medicului specialist anestezist, în cazul intervenţiilor la pacienţi cu afecţiuni cardiovasculare, se procedează la monitorizarea acestora de către medicul specialist cardiolog pe întreaga durată a operaţiei.

APARATURĂ ULTRAMODERNĂ

STERILIZARE IMPECABILĂ

ECHIPĂ CHIRURGICALĂ COMPLETĂ

 

CHIRURGIE ORALĂ PREMIUM

 

Mic dicționar de proceduri chirurgicale
Extracția dentară
Extracția alveoloplastică
Alveolotomia
Alungirea coronară
Abcesul dentar
Extracția molarului de minte
Adiţia osoasă
Chistectomia
Chiuretaj în câmp deschis
Chiuretajul în câmp închis
Frenectomia
Odontectomia
Regularizarea crestei și vestibuloplastia
Rezecția apicală
Info: 0232 26 10 10 sau 0756 26 10 10

 Sună acum pentru o programare!
Vrei să te contactăm noi?
Lasă-ne adresa de e-mail 
TRIMITE

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!
Sună la 0232 26 10 10
close-link
CardioDent

CardioDent