Misiune și viziune

CardioDent De 13 ani ne dedicăm zâmbetelor 

Povestea CardioDent a început acum 13 ani, dintr-un vis devenit realitate prin muncă și pasiune, care s-a dezvoltat armonios de-a lungul anilor în primul rând datorită oamenilor motivaţi care fac parte din echipa CardioDent, dar și a pacienților care și-au pus toată încrederea în noi.

CardioDent, una dintre clinicile de top din Iaşi şi din ţară pe departamentele de Stomatologie și Cardiologie

Astăzi, Centrul Medical CardioDent este una dintre clinicile de top din Iaşi şi din ţară pe departamentele de Stomatologie și Cardiologie, o reușită a tuturor celor care au contribuit la atingerea obiectivului pe care ni l-am dorit mereu: să oferim servicii medicale de calitate, la prețuri accesibile.

Ce ne caracterizează? 

Echipa de profesioniști – La Centrul Medical CardioDent ne mândrim cu un colectiv de profesionişti tineri, însetaţi de noi cunoştinţe şi informaţi, în permanenţă, despre noile proceduri din medicina actuală, în care puteți avea 100% încredere. Echipa medicală, competentă și experimentată, este coordonată de:

Dr. Untu Alexandru – Medic primar cardiologie și medicină internă, membru al Societății Române și Europene de Cardiologie;
Dr. Untu Codrin – Medic primar stomatolog, cel mai înalt grad profesional din medicina românească, cu peste 20 de ani experiență în rezolvarea cazurilor cu dificultate amplă.

Aparatura modernă – Care ne permite să atingem standardul pe care ni l-am dorit mereu.

Serviciile complete de medicină dentară – În Centrul Medical CardioDent vei beneficia de toate serviciile de care aveți nevoie și veți economisi timp prețios, fără să fie nevoie să vă deplasați în alte locuri.

Cu noi, inima pacienților este în siguranță – Suntem singura clinică din zona Moldovei și printre puținele din țară în care pacienții cu afecțiuni cardiovasculare pot beneficia de manopere stomatologice complexe, inclusiv chirurgicale (aplicare de implanturi, chirurgie parodontală, extracții) sub monitorizarea medicului cardiolog.

Serviciile de pedodonție dedicată – Între noi şi copii există o relaţie deosebită, căci micuţii, deşi vin la dentist cu emoţii mari şi cu reţinere, la CardioDent îşi doresc să se întoarcă oricând. Ne dedicăm piticilor, pentru a le oferi o experiență plăcută la dentist, fără frică sau durere.

Aprecierile pacienților noștri, cea mai bună carte de vizită pe care o putem avea  – Pacienţi din întreaga ţară şi din străinătate şi-au încredințat sănătatea şi chiar viaţa în mâinile noastre şi pentru aceasta le mulţumim. Au plecat de la noi zâmbitori, sănătoși şi mai optimişti. Mulţi ne vizitează în continuare, iar alţii, aflaţi departe, ne scriu. Și, deşi odată cu trecerea anilor, numărul de pacienţi a devenit tot mai mare, relaţia cu aceştia a rămas aceeaşi, una de prietenie şi încredere.

Cu noi, sunteți în siguranță!

Vă așteptăm să ne vizitați, să ne cunoaștem și să construim împreună zâmbetul sănătos și frumos la care visați. Cu noi, atât zâmbetul, cât și inima dumneavoastră se află pe mâini bune!

Adresa

Str. Rediu nr. 4, bloc 481, parter, Iași, județul Iași

Telefon

(+4) 0332 228 050
(+4) 0756 261 010

E-mail

contact@cardiodent.ro