Stomatologie pentru întreaga familie, în inima comunității

Locuitul într-o zonă periferică a orașului prezintă numeroase avantaje:

Armonie cu natură

Aer curat

Liniște

Comunitate unită

Lipsa stresului

Trai Economic și sustenabil

Un plus de confort, mai mult timp pentru acasă

Numeroaselor beneficii li se adaugă însă și dificultatea de a merge în oraș pentru diferite urgențe, mai ales în orele de vârf, când traficul este extrem de aglomerat.

Pornind de la această premisă, am pus bazele Centrului Medical CardioDent, pentru a putea oferi pacienților din zonele periferice ale Iașului și celor din alte localități posibilitatea de a ajunge la stomatolog fără a fi nevoiți să intre în traficul aglomerat din oraș.

Astăzi, după 12 ani de activitate, putem spune că ne definește experiența, numeroase zâmbete dăruite pacienților, multă împlinire și un infinit de amintiri frumoase împreună.

CardioDent – Stomatologie de familie

Amplasat în mijlocul unei grădini, înconjurat de copaci și flori, ferit de stresul cotidian și zgomotul orașului, CardioDent este locul ideal unde pacienții se pot trata într-un cadru relaxat.

CardioDent oferă tuturor celor interesați servicii stomatologice complete (implantologie, urgențe, estetică dentară, ortodonție, endodonție, pedodonție etc.), având o echipă, devenită deja familie, formată din medici dedicați fiecărei specialități.

Echipa medicală

Dr. Mugur Cojocaru

Medic specialist

Specialitate: Parodontologie

Dr. Eliza Drăgan

Medic specialist

Specialitate: Chirurgie dento-alveolară

Dr. Raluca Tureac

Medic stomatolog

Specialitate: Protetică dentară

Mai puțin timp pe drumuri, mai mult timp cu cei dragi

CardioDent reprezintă varianta ideală pentru a urma planurile stomatologice în apropierea casei tale, fără să fii nevoit să pierzi timpul pe drumuri, ci să te bucuri mai mult de timpul acasă, în căldura căminului.

Toate tratamentele într-un singur loc

CardioDent are la bază un concept integrat ce presupune:

Consultație

Examene complementare

Diagnostic și tratament de specialitate

Servicii stomatologice complete

Ceea ce înseamnă o mare economie de timp pentru pacient, acesta nemafiind nevoit să viziteze mai multe cabinete medicale pentru a-și rezolva problemele stomatologice

Într-o comunitate, ne susținem unii pe alții, ne facem să zâmbim

Dacă locuiești în Valea Lupului, Rediu sau Breazu, ți-am pregătit o surpriză. Pentru că ne dorim să ne cunoaștem, să ne vizitezi dacă nu ai făcut-o până acum (deși suntem atât de aproape de tine), ne-am gândit să îți oferim un CADOU

Cadoul nostru pentru tine

10% reducere la toate serviciile stomatologice

20% reducere la toate radiografiile necesare

Ce spun pacienții noștri despre experiența la CardioDent

Contactează-ne