CardioDent este una dintre puținele clinici stomatologice unde pacienții pot beneficia de servicii medicale decontate de către CAS. Ce înseamnă acest lucru și ce este important de știut?

Copiii beneficiază de tratamente gratuite prin CAS, în limita plafonului lunar acordat de către Casa de Asigurări de Sănătate

La CardioDent, copiii nu plătesc tratamentele prin CAS, acest lucru nu înseamnă însă că toate procedurile sunt gratuite, ci doar cele care sunt decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate, mai precis, serviciile de profilaxie, printre care menționăm:

  • Consultații stomatologice
  • Igienizări dentare
  • Tratamentul cariei simple
  • Sigilări dentare (au rolul de a preveni apariția cariilor)
  • Aparate şi dispozitive utilizate în tratamentul malformaţiilor congenitale 

Vezi aici lista serviciilor decontate de către CAS

Din păcate, aparatele dentare nu intră în categoria serviciilor decontate prin CAS (tratamentul ortodontic fiind unul dintre cele mai solicitate tratamente stomatologice pentru copii), însă pacienții au posibilitatea să achiziționeze aparatul ortodontic în rate. La CardioDent, oferim tuturor beneficii financiare personalizate, încurajându-ne astfel pacienții să aibă grijă de zâmbetul lor și al celor mici.

Tratamente parțial decontate pentru adulții asigurați, în limita plafonului lunar disponibil

Adulții asigurați beneficiază și ei de tratamente prin CAS, însă acestea sunt doar parțial decontate. Coplata pacientului pentru fiecare serviciu decontat de către CAS este menționată pe site-ul nostru, în categoria tarife.

Implanturile dentare nu sunt decontate

Primim deseori întrebarea dacă tratamentele cu implanturi dentare sunt acoperite de către CAS, însă, din păcate, răspunsul este nu. Venim în sprijinul pacienților cu posibilitatea de a plăti în rate tratamentele cu implanturi dentare, pentru că știm cât este de importantă o dantură sănătoasă. 

Vezi variante accesibile pentru implanturi rapide

Pentru a beneficia de tratamente prin CAS, pacienții trebuie să se prezinte la CardioDent cu cardul de sănătate, iar copiii cu buletinul sau certificatul de naștere

Este extrem de simplu să beneficiezi de tratamentele prin CAS. Tot ce trebuie să faci este să vii în vizită la CardioDent cu cardul de sănătate, iar copiii să aibă la ei fie buletinul (dacă au împlinit vârsta de 14 ani), fie certificatul de naștere. 

Ne dorim să ne tratăm pacienții cu transparență și maximă sinceritate, de aceea orice întrebare ai cu privire la tratamentele decontate de către CAS, noi îți vom răspunde cu drag. Prețurile pot fi vizualizate oricând pe site-ul nostru, iar dacă îți dorești informații suplimentare, ne poți solicita atât pe Facebook, cât și la numerele de telefon 0232 26 10 10 ;  0756 26 10 10.

Te așteptăm cu drag la clinica noastră, să discutăm despre zâmbetul tău!